ByFelicia Dressage
Official by Haflingers

Blogs


Admin gebied

Atom

2019-07-02

Terug van weggeweest!

Schermafbeelding 2019-07-02 om 17.25.32.png

Hallo Allemaal,

Ten eerste moet ik oprecht mijn excuses aanbieden dat mijn blog zo lang niet actief is geweest. Er is de afgelopen maanden een hoop gebeurd, waardoor ik mijn blog even on-hold heb gezet.
Ik zal jullie proberen in een vogelvlucht mee te nemen…

In april werd ik 30 jaar, en van mijn lieve vriendinnen en pensionklanten heb ik daarom een mega vet cadeau gekregen! Assanti is professioneel beleerd en opgeleid bij Trainings en Handelstal Mark Mul. Zoals de meesten van jullie wel weten, is Assanti absoluut niet de makkelijkste en heeft er daarom ruim 7 weken gestaan.

Na deze 7 weken kreeg ik hem thuis, en na een week bleek Assanti droes te hebben en werd 3 weken enorm ziek. Nadat de kliniek de abcessen heeft open gesneden was hij snel weer de oude en kunnen we de trainingen weer oppakken.

En daar zijn we nu, ik kan niet anders dan zeggen dat Assanti waanzinnig goed zijn best doet. Ik probeer 4/5 dagen per week met hem te werken. Dit kan zowel aan de longe zijn als onder het zadel. Ik merkte al snel, dat minder doen voor hem een frustratie is en hij eigenlijk alleen maar vervelender is in de omgang.
Andere paarden in zijn buurt is nog steeds een “dingetje” en zullen we nog heel hard aan moeten werken. Maar eind juli heb ik Assanti een jaar, en wat voor jaar…
Eindelijk lacht het geluk ons toe en durf ik zelfs te dromen van ons wedstrijd debuut!

Admin - 15:26:54 | Een opmerking toevoegen